Названі найкращі новобудови Європи: вперше РК з Москви взяв п'ять нагород


Опубликованно 19.11.2018 08:28

Названі найкращі новобудови Європи: вперше РК з Москви взяв п'ять нагород

У Лондоні назвали кращі девелоперські проекти 2018 року в рамках європейського етапу міжнародного конкурсу International Property Awards — це одна з найбільш відомих і престижних професійних нагород у сфері архітектури та нерухомості. Московський житловий квартал преміум-класу «Прайм Парк» (девелопер — Optima Development Альберта Худояна) взяв одразу п'ять нагород.

«Прайм Парк» розташований в Північному адміністративному окрузі Москви, недалеко від станцій метро «Динамо», «Аеропорт», «ЦСКА» і «Петровський Парк» за адресою: Ленінградський пр-т, вл. 37. Будівництво ЖК почалося в четвертому кварталі 2017 року, старт видачі ключів запланований на 2020 рік.

Що таке International Property Awards

Конкурс девелоперських проектів International Property Awards є одним з наймасштабніших у світі, він проводиться з 1993 року. Переможці визначаються в кілька етапів: спочатку регіональні (з Європи, Азії, Північної Америки і т. д.), а потім у світовому масштабі. У складі журі — більше 70 незалежних експертів з різних країн, які оцінюють номінантів за критеріями архітектурної концепції, дизайну, якості, експлуатації, інноваційності, оригінальності, відповідності принципам сталого розвитку та вибирають найкращих у кожному з регіонів.

Команда «Прайм Парк» на церемонії нагородження International Property Awards 2018

«Найкраще архітектурне рішення висотного житла»

Одна з нагород, яку отримав ЖК «Прайм Парк», «Найкраще архітектурне рішення висотного житла» (Best Residential High-rise Architecture). У цій же категорії журі присудило проекту найвищу нагороду — п'ять зірок International Property Awards. Це означає, що проект буде представляти Європу на світовому фіналі конкурсу, змагаючись з висотками з інших частин світу.

Архітектурна концепція «Прайм Парку» була відзначена членами журі як проект, «найбільш вдало поєднує функціональні, технологічні та якісні рішення з нестандартним підходом архітектора».

«Прайм Парк» складається з десяти веж змінної поверховості з великою площею скління і фасадами з натуральних матеріалів. Архітектурний проект житлового кварталу розроблений британським бюро Dyer. Зовнішній вид РК був узгоджений Москомархітектурой восени 2017 року.

«Кращий інтер'єрний дизайн шоурума»

Вищої оцінки журі International Property Awards також нагородили інтер'єрний дизайн шоурума «Прайм Парк», виконаний у повній відповідності з тим, як буде виглядати реальна квартира в кварталі. П'ять зірок премії у категорії Best Interior Design Show Home проект отримав «за естетику і елегантність дизайнерських рішень та їх вдале втілення в натуральних, екологічних та якісних матеріалах».

Не тільки оздоблювальні матеріали, побутова техніка, дизайн та інженерні рішення панорамних вікон в шоурумі відповідають тим, що будуть встановлені в квартирах кварталу. Навіть вхідні двері, підлогові покриття і стійка ресепшен офісу продажів повністю дублюють майбутню обробку всіх місць загального користування РК «Прайм Парк».

При цьому нагорода за шоурум кварталу присуджена вже вдруге — офіс продажів «Прайм Парк», створений російською компанією A-Holz, є найкращим також за версією російської премії WOW Awards 2018, результати якої були оголошені у вересні 2018 року в Москві.

«Кращий девелопмент висотного житлового проекту»

Ще одна нагорода присуджена РК «Прайм Парк» в номінації «Кращий девелопмент висотного житлового проекту» (Residential High-rise Development). Експерти відзначили «домірність людині архітектурного вирішення комплексу в цілому, створення інфраструктури, яка сприяє формуванню і підтримці єдиного ком'юніті всередині кварталу і розвитку соціальних зв'язків, гармонізує всі аспекти соціального життя індивідуума».

Крім житла, в ЖК «Прайм Парк» будуть побудовані школа і дитячий сад. Всередині кварталу і поруч з ним на площі 6 га планується створення нової великої міської парково-рекреаційної зони: одна з її частин стане приватною (тільки для мешканців кварталу), інша — громадської. Комерційна інфраструктура «Прайм Парку» передбачає магазини, ресторани, кафе, салони краси і фітнес-центр з басейном.

?Про концепцію проекту

Булат Шакіров, керуючий директор Optima Development:

— Ми спочатку закладали в концепцію проекту ретельний і дбайливий підхід до кожної деталі, кожного аспекту — так, щоб продуманість створюваного нами кварталу дозволила кожному власнику житла з повним правом говорити, що він живе в одному з найкращих, сучасних, зручних і технологічних комплексів. Ми надзвичайно горді тим, що створюємо в Росії проект, не тільки порівнянний з видатними світовими прикладами, але і перевершує їх на думку авторитетного фахового журі.

«Найкраща маркетингова концепція»

Московський проект також став переможцем в номінації «Найкраща маркетингова концепція». Перемога в ній означає, що проект успішний з точки зору споживчого попиту і продажів. Успішність концепції підтверджується і російськими ріелторами: за підрахунками аналітиків компанії «Метриум», за підсумками III кварталу в «Прайм Парк» було укладено найбільше ДДУ в преміальному сегменті в Москві.

У кварталі «Прайм Парк» передбачено більше 80 різних житлових планувань від 38 до 375 кв. м. Типи квартир варіюються від однокімнатних до ексклюзивної обмеженої серії дворівневих квартир і пентхаусів. Висота стель — від 3,1 м і вище залежно від типу і поверху. Квартири здаються з обробкою під ключ або у форматі White Box.

«Кращий сайт»

Житловий квартал преміум-класу «Прайм Парк» став також переможцем європейського етапу International Property Awards в номінації «Кращий сайт». На промосайте РК можна прочитати про концепцію проекту, оцінити його архітектуру і розташування. Тут же представлені 80 планувальних рішень квартир і пентхаусів і варіанти обробки: Classic Light, Classic Dark, Modern Light, Modern Dark або Luxury Line.

На primepark.ru також можна зробити 3D-екскурсію навколо кварталу, віртуально побувати в під'їздах, приватному парку або піднятися в будь-яку квартиру.

Девелопер

Компанія Optima Development була заснована в 2007 році, її стовідсотковим власником є Альберт Худоян. Optima Development займається реалізацією в Росії проектів у сегменті торговельної, багатофункціональною і житлової нерухомості. Серед найбільших проектів компанії — торговий центр OZ MALL. В управлінні — понад 230 тис. кв. м нерухомості.

Детальніше

Сайт проекту primepark.ru

Сайт девелопера optimadevelopment.ru



Категория: Недвижимость