Названа вартість оренди найдорожчого пентхаусу у Москві


Опубликованно 22.11.2018 00:00

Названа вартість оренди найдорожчого пентхаусу у Москві

Оренда найдорожчого пентхаусу у Москві обійдеться в 3 млн руб. За рік ця сума складе 36 млн руб., що порівнянно з вартістю квартири в преміальних новобудовах в центрі столиці. Про це в прес-релізі повідомляють аналітики міжнародної консалтингової компанії Savills.

Площа найдорожчого пентхаусу становить 450 «квадратів». Він повністю мебльований та обладнаний усією необхідною технікою. Пентхаус розташований в житловому комплексі на Мінській вулиці в районі Раменки, відзначають аналітики.

Середня площа п'ятірки найдорожчих пентхаусів в столиці становить від 306 до більш ніж 800 кв. м, вартість оренди починається від 1,4 млн руб. в місяць. Майже половина (49%) елітних пентхаусів пропонується в оренду за ставкою більш ніж 600 тис. руб. на місяць, з них 23% — лоти вартістю від 600 тис. до 800 тис. руб. в місяць за об'єкт, а 26% припадає на квартири дорожче 800 тис. руб. в місяць, випливає з прес-релізу.

Дорогі пентхауси на ринку оренди — рідкісний товар, відзначають експерти. Сьогодні в центрі столиці можна знайти 50 таких квартир. Велика їх частина (28%) знаходиться в районі Хамовники, а саме в найбільш дорогий його частини, так званої «золотої милі» (Остоженка і прилеглі провулки). Ще 19% пентхаусів розташоване на Арбаті і 15% — в Пресненському районі, уточнюється в повідомленні Savills.

До $35 млн, в яких московських будинках продаються найдорожчі пентхауси

Площа близько третини (34%) столичних пентхаусів, які сьогодні пропонуються в оренду, становить від 200 до 300 кв. м. На пентхауси площею від 100 до 200 «квадратів» припадає 28% від загального обсягу пропозиції, уточнюють аналітики.



Категория: Недвижимость