«Однокласники» запустили сервіс оплати послуг ЖКГ


Опубликованно 23.11.2018 00:38

«Однокласники» запустили сервіс оплати послуг ЖКГ

У соціальний мережі «Однокласники» з'явився сервіс, через який всі зареєстровані користувачі зможуть оплатити житлово-комунальні послуги. Про це повідомляється в офіційному блозі соцмережі.

В розділі «Послуги та купони» в «Однокласниках» доступні постачальники комунальних послуг, дитячі сади і школи. Для того щоб оплатити послуги, необхідно вибрати свій регіон і отримувача платежу із запропонованого списку. Оплата відбувається за допомогою банківської картки, йдеться в повідомленні.

Зараз цей сервіс вже доступний жителям Москви, Московської і Нижегородської областей, Марій Ел, Дагестану, Інгушетії, Північної Осетії, Кабардино-Балкарії, Карачаєво-Черкесії та Адигеї. Найближчим часом його запустять у всіх 85 російських регіонах, випливає з матеріалів «Однокласників».

Розділ з послугами доступний на будь-якому пристрої. У нього можна перейти з меню під фотографією профілю, в мобільному браузері і додатку «Однокласники» на iOS і Android, випливає з публікації.

За рік тарифи на житлово-комунальні послуги збільшилися більш ніж на 3,5%. Найбільше за «комуналку» платять жителі Чеченської Республіки і Кіровської області.



Категория: Недвижимость