Вілла в мегаполісі: у Москві створили новий формат елітної нерухомості


Опубликованно 23.11.2018 00:38

Вілла в мегаполісі: у Москві створили новий формат елітної нерухомості

Девелопер STONE HEDGE виводить на ринок принципово новий для Москви формат елітної нерухомості — міські вілли Самео. В основі концепції проекту класу люкс Cameo — поєднання заміського і міського житла, можливість оселитися у власному будинку з приватним двором і садом, не виїжджаючи за межі центру мегаполісу.

Сімнадцять двох - і триповерхових вілл з'являться на території приватного парку в самому центрі Москви — в трьох хвилинах їзди від станції метро «Маяковська» і в хвилині до представницької Тверській вулиці.

Лондон і Флоренція

Особливість проекту — в незвичайному змішуванні форматів. Тут камерна і спокійне життя у власному будинку в приватному і тихому місці можлива в центрі столичних подій. Саме цю ідею постаралися втілити творці Cameo.

Автори проекту архітектори Рубен Аракелян і Айк Навасардян з бюро The Wall постаралися об'єднати стиль нью-йоркських і лондонських таунхаусів, в яких живуть найвпливовіші люди світу, з атмосферою італійських заміських резиденцій.

Фото: STONE HEDGE

І Британія та Італія відображені в архітектурі комплексу. Фронтальну частину вілл прикрасять фасадні арки, утворюють лоджії-галереї у флорентійському стилі. Кожен будинок матиме (додатково до загальної площі) свій передній двір і приватний зелений двір-патіо, доступний для входу тільки резидентам вілли і прихований від очей сусідів і сторонніх живоплотом. Такі приватні простору відсилають до респектабельним американським або британським таунхауси, які зазвичай мають так звані back yards — задні дворики. Тут можна відпочивати, загоряти, займатися йогою, грати з дітьми або організувати зустріч друзів за барбекю — як в заміській резиденції.

Площа вілли з вільним плануванням — від 230 до 445 кв. м, висота стель у них — від 3,5 до 4,2 м. В триповерхових віллах передбачені також власні просторі тераси з аркадами на рівні останнього поверху — з усіх терас відкриваються види на внутрішній сад Cameo. Як у більшості заміських будинків, в кожній міській віллі можна буде встановити натуральний дров'яної камін.

Фото: STONE HEDGE

Патіо, сад і парк

Схожість з заміськими резиденціями простежується і в облаштуванні самого комплексу. На загальній для жителів території з'явиться ландшафтний парк з садом, брукованими, підігрівом взимку доріжками і квітниками. Дизайнерський сад забудовник планує наповнити рослинами, які будуть радувати око всі чотири сезони року.

Крім саду, зеленого двору і патіо, у жителів Cameo буде особистий парк — з тінистими алеями, невеликими, але затишними альтанками та лавами.

Анастасія Малкова, керуючий партнер STONE HEDGE:

— Самео — це репліка заміського життя, але тільки в самому центрі Москви. В проекті передбачено кілька зелених зон, причому, крім саду та парку, загального для всіх жителів проекту, у кожного резидента буде ще свій власний зелений двір і патіо. Саме ця приватна зона робить наш проект унікальним і схожим на заміські резиденції.

Фотогалерея: Пори року в Cameo

Осінь (Фото: STONE HEDGE )

Оснащення та безпека

Однак розташування комплексу в самому центрі Москви і його високий статус вказують на необхідність елементів, властивих міським елітних комплексів. Наприклад, у комплексі Cameo передбачено підземний паркінг на 40 машин. У підземному рівні також є місце для того, щоб облаштувати в ньому кімнату для особистого водія або обладнати келлер для сезонного зберігання речей.

Доступ на територію і в паркінг буде здійснюватися за допомогою безконтактної системи контролю. Безпеку забезпечать камери розумного відеоспостереження з цілодобовим контролем периметра комплексу, паркінгу і загального внутрішнього простору. У проекті передбачені окремі входи для резидентів і їх гостей і персоналу.

Фото: STONE HEDGE

Сервіс високого класу

Особливу увагу в Cameo приділено обслуговуванню, яким займеться Sawatzky Property Management — один з лідерів серед управляючих компаній у преміальному сегменті. В окремому приміщенні на території комплексу буде невідлучно чергувати портьє — отримувати кореспонденцію, працювати з кур'єрами і службами доставки, замовляти перепустки та вирішувати інші оперативні питання. Оздоблення саду підтримає садівник, а організувати барбекю на власному патіо допоможе лобі-бій.

Висококласний консьєрж-сервіс, що працює в режимі 24/7, — одна з важливих особливостей проекту Cameo. Служба буде виконувати будь-які побутові або ділові доручення жителів комплексу — доставить квіти, квитки і подарунки, замовити таксі, подбає про домашніх тварин, забронює номер в готелі чи столик в ресторані, знайде необхідну інформацію, прийме телефонний дзвінок, організовує презентацію або сімейне торжество.

Старт продажів вілл в проекті Cameo запланований на перший квартал 2019 року, а завершення будівництва комплексу очікується в другому кварталі 2021 року.

Всі подробиці про міських віллах Cameo можна дізнатися на сайті проекту.



Категория: Недвижимость