ФБР раптово закрило обсерваторію: Підозрюють інопланетян


Опубликованно 26.11.2018 00:00

ФБР раптово закрило обсерваторію: Підозрюють інопланетян

Минув тиждень з тих пір, як Національна сонячна обсерваторія в Санспоте, Нью-Мексико, була закрита, працівники евакуйовані і проінструктовані агентами ФБР. Нерозкриті “проблеми безпеки“, якими це все прикривають, залишаються загадкою для публіки.

Теорії про справжні причини закриття обсерваторії перебирають різні теми, від раптового перехоплення військових сигналів до виявлення доказів існування інопланетного життя.

Джеймс Макатир, директор Sunspot Solar Observatory, намагається переконливо виключити частину теорій. Він розповів місцевим репортерам, що “інопланетян телескоп не бачив. Всі дані будуть оприлюднені незмінними. Нічого не ховається і не міститься в секреті“.

Макатир також поспішив запевнити, що ми навряд чи знайдемо інопланетян за допомогою телескопа. На його думку, будь-які інопланетяни в найближчих околицях будуть найімовірніше мікробами. Також він відкинув інші теорії.

“Не було ніякої вбивчою бурі на сонці. Сонячні бурі відбуваються постійно. Ніхто не спостерігав уявну планету“.

Можна було б позаздрити його спокою, але ефект Барбари Стрейзанд розповсюджується тим швидше, чим ретельніше хочуть зам'яти справу.

Директор каже, що не знає, причому тут ФБР. Об'єкт був закритий за рішенням Асоціації університетів з досліджень в астрономії (AURA). AURA закрила об'єкт. Це було їх рішення. Ніхто цього не підтвердив, але директору повіримо.

Якщо ви думаєте, що ФБР дало коментарі, ви помиляєтеся.

AURA дала такий коментар:

“AURA вирішила, що обсерваторія залишиться закритою до подальших вказівок у зв'язку з наростаючими проблемами безпеки. Інші Національні сонячні обсерваторії будуть відкриті і працюють нормально“.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ФБР розсекретило документи про прибульців.



Категория: Новости