В «Москва-Сіті» відкрилася дизайн-студія IKEA


Опубликованно 26.11.2018 00:16

В «Москва-Сіті» відкрилася дизайн-студія IKEA

У Москві відкрилася третя дизайн-студія ІКЕА — магазин малого формату розташувався на площі 800 кв. м в торгово-розважальному центрі «Афимолл Сіті» на території ділового центру «Москва-Сіті». Про це повідомляє прес-служба шведської ритейлера.

Торгова точка в «Афимолл Сіті» — перша дизайн-студія IKEA, де можна не тільки спланувати кухню, спальню або гардероб, але і придбати деякі супутні товари, уточнюють у компанії. Розвиток цього формату — пріоритетний напрямок розвитку ритейлера: з червня IKEA відкрила вже п'ять дизайн-студій в Росії. До кінця року ще одна точка з'явиться в ТРК «ЛІТО» у Санкт-Петербурзі.

На початку листопада стало відомо, що IKEA відкриє перший повноформатний магазин в старих кордонах Москви — він займе два поверхи в торговому центрі «Авіапарк» на Ходинському полі. Таким чином, компанія вперше відкриває магазин на орендованій площі. Аналітики пов'язують це рішення з дефіцитом вільних ділянок в Москві для будівництва нових гіпермаркетів IKEA.

Фото: IKEA

Раніше «Комерсант» повідомляв, що IKEA підписала контракт зі столичною мерією, яка обіцяла компанії земельні ділянки в обмін на 50 млрд руб. інвестицій. Однак землю ритейлеру так і не надали.



Категория: Недвижимость