Проблемний РК «Царицино» в Москві передали новому забудовнику


Опубликованно 28.11.2018 00:42

Проблемний РК «Царицино» в Москві передали новому забудовнику

Недобудований корпусу житлового комплексу «Царицино» на півдні Москви передані міському забудовнику — АТ «Мосотделстрой № 1». Таке рішення прийняв Арбітражний суд Московської області, повідомляє офіційний сайт будкомплексу Москви з посиланням на заяву голови Москомстройинвеста Костянтина Тимофєєва.

Будівельної компанії також передані права на земельні ділянки по вул. 6-я Радіальна, права на підключення об'єктів до інженерно-технічних мереж і зобов'язання колишнього забудовника перед пайовиками, повідомив він.

Зараз на майданчику першої черги житлового комплексу «Царицино» вже ведуться роботи. Дозволу на будівництво для добудови корпусів цієї черги продовжені до II—III кварталу 2019 року, а для другої черги — до III кварталу 2020 року або до початку 2021 року, розповів чиновник.

Будівельники за ґратами: будь девелоперів заарештовували за пайовиків

Зводити РК «Царицино» почали в 2006 році, забудовником виступило ВАТ «Московський комбінат хлібопродуктів» (МКХ), що входило в ГК «Настюша». Планувалося, що комплекс буде повністю зданий в 2012 році, однак роботи були заморожені. У квітні цього року Арбітражний суд Московської області визнав забудовника банкрутом.

Глава Мінбуду Володимир Якушев пізніше заявляв, що добудова комплексу відбуватиметься із залученням коштів бюджету Москви (оскільки місто є засновником нового забудовника). В результаті житлом будуть забезпечені більш 4 тис. пайовиків, які вклали кошти в будівництво.



Категория: Недвижимость