Група ПІК вивела на ринок десять новобудов за два місяці


Опубликованно 29.11.2018 00:22

Група ПІК вивела на ринок десять новобудов за два місяці

Група ПІК за два місяці початку продажу в десяти нових проектах загальною житловою площею 3,1 млн кв. м. Про це йдеться в прес-релізі компанії.

З них 1,7 млн кв. м — новобудови в Москві. Це шість нових проектів: «Михайлівський парк», «Східний порт», «Ізмайловський 11», «Люблінський парк», «Шереметьєвський» і «Мякініно парк». Ще 1,4 млн кв. м забудовник почав зводити в Підмосков'ї. Це житлові комплекси «Біла Дача парк», «Жулебіно парк», «Кузьминський ліс» і «Люберці парк», йдеться в повідомленні.

У рамках нових проектів компанія планує збудувати дитячі садки, школи, поліклініки, торгові центри, а також паркування та інші елементи інфраструктури, зазначено в прес-релізі.

У липні нинішнього року забудовники вивели на ринок Москви рекордна кількість новобудов — більше, ніж за все перше півріччя (вісім проектів за місяць проти семи за півроку). Масове виведення нових об'єктів експерти ринку пов'язують зі змінами в законодавстві, які посилюють вимоги до забудовників. Дія даних поправок поширюється тільки на компанії, які отримали дозвіл на будівництво після 1 липня 2018 року. Тому багато забудовники намагалися отримати дозволи до цієї дати. У червні В столиці видали 132 дозволу на будівництво, хоча з початку року видавалося не більше 15 таких документів щомісяця.

На ринок вийшло рекордна кількість квартир не тільки в масовому сегменті, але і в елітному. Зараз у продажу в Москві знаходиться понад 2,7 тис. квартир і апартаментів в елітних новобудовах — це абсолютний рекорд за всю 25-річну історію російського ринку нерухомості. Тільки з початку року ринок елітних новобудов поповнився 11 новими житловими комплексами, в яких сумарно продається 1,4 тис. квартир і апартаментів.



Категория: Недвижимость