У Новій Москві на третину зріс обсяг будівництва заміських будинків


Опубликованно 29.11.2018 00:22

У Новій Москві на третину зріс обсяг будівництва заміських будинків

За підсумками трьох кварталів 2018 року в Троїцькому та Новомосковському адміністративних округах обсяг будівництва індивідуального житла зріс на третину порівняно з аналогічним періодом минулого року. З такою заявою виступив глава департаменту розвитку нових територій Володимир Жидкин, повідомляється на сайті столичного стройкомпекса.

В цьому році було побудовано 182 тис. «квадратів» приватних будинків, за дев'ять місяців 2017 року — 141,7 тис. кв. м, уточнив чиновник. За його словами, всього з 2012 року на території округу введено 2,4 млн. кв. м малоповерхового і індивідуального житла, йдеться в замітці.

Малоповерхівки і приватні будинки будуть трендом житлового будівництва у віддалених від МКАД поселеннях, підкреслив Жидкин. Він зазначив, що на приєднаних територіях столична влада вперше виставили на продаж 11 ділянок землі в межах міста (в Східному і Троїцькому адміністративних округах) під індивідуальне житлове будівництво. Ці ділянки продаються по кадастрової вартості, їх можна придбати за спрощеною схемою, резюмував глава департаменту.

Що потрібно знати, якщо ви хочете купити житло в Новій Москві

Раніше глава департаменту розвитку нових територій столиці Володимир Жидкин заявив про те, що в Новій Москві побудують майже 18 млн «квадратів» житла за п'ять років.



Категория: Недвижимость