Новий вхід в Московський зоопарк зроблять в стилі американського авангарду


Опубликованно 30.11.2018 00:38

Новий вхід в Московський зоопарк зроблять в стилі американського авангарду

Москомархитектура погодила зовнішній вигляд нового входу в Московський зоопарк. Новий вхідний павільйон розташується поруч зі станцією метро «Барикадна», про це повідомляється на офіційному сайті столичної мерії.

Двоповерховий павільйон побудують в стилі американського авангарду, уточнюється на mos.ru. Будівля буде геометрично правильним і лаконічним дизайном, з білими фасадами. Автори проекти взяли за основу роботи американського архітектора-авангардиста Річарда Мейєра, який є родоначальником білого стилю сучасної авангардної архітектури, розповів головний архітектор міста Москви Сергій Кузнєцов.

Загальна площа нового вхідного павільйону Московського зоопарку складе близько 1 тис. кв. м. Він буде двоповерховим, всередині розмістяться квиткові каси, сувенірні магазини, кафе і освітній центр. На територію зоопарку відвідувачі зможуть пройти через турнікети з другого поверху.

Фасад нового вхідного павільйону Московського зоопарку (Фото: mos.ru)

Інтер'єр павільйону (Фото: mos.ru)

Додатковий вхідний павільйон в Московський зоопарк допоможе розподілити потоки відвідувачів і розвантажити центральний вхід, розташований на перехресті Червоної Пресні і Великої Грузинської.



Категория: Недвижимость