У Москві названі найпопулярніші маршрути для прогулянок


Опубликованно 02.12.2018 00:26

У Москві названі найпопулярніші маршрути для прогулянок

Прогулянковий маршрут довжиною 4,5 км від Стрітенського монастиря до Гумані став найпопулярнішим серед користувачів сайту «Дізнайся Москви». Про це повідомляється на офіційному сайті столичної мерії.

Маршрут, який проходить через десять пам'яток у центрі столиці, вивчило з початку року близько 300 тис. користувачів сайту «Дізнайся Москви». Всього сайт в цьому році відвідало близько 1 млн осіб, говориться на mos.ru.

Маршрут включає в себе 80-хвилинну прогулянку від Стрітенського монастиря і палати Хованских, проходить через Музичний театр імені К. С. Станіславського і в. І. Немировича-Данченка, будинок генерал-губернатора, Саввинское подвір'я, МХТ імені А. П. Чехова, Великий театр і закінчується біля торгового дому «Мюр і Меріліз» (ЦУМ), Микільського монастиря і Верхніх торгових рядів (ГУМ).

На другому за популярністю місці прогулянка «Китай-місто: московський Сіті». Вона починається від Червоної площі і закінчується на Старій площі. На третьому місці — маршрут «Московський модерн», який включає в себе кілька яскравих зразків дореволюційного архітектурного стилю.

Портал і додаток «Дізнайся Москви» — це гід по пам'ятках столиці з описом 1,4 тис. будівель і пам'ятників.



Категория: Недвижимость