Центр Парижа зроблять повністю пішохідним


Опубликованно 04.12.2018 00:40

Центр Парижа зроблять повністю пішохідним

Мер Парижа Анн Ідальго заявила, що планує ввести заборону на автомобільний рух у чотирьох центральних районах міста. Про це повідомляє видання The Local.

Зараз пересуватися на автомобілі по центру Парижа заборонено тільки раз на місяць — у неділю. Однак, на думку мера міста, цього недостатньо, так як повітря тут сильно забруднений, йдеться в замітці.

Пропозиція звільнити центр від машин надійшло від місцевих мешканців. Найближчим часом дану ініціативу обговорять на радах у кожному з чотирьох районів, випливає з публікації.

Париж є одним з найбрудніших міст Франції. Тому влада міста регулярно вводять різні заходи для того, щоб поліпшити екологічну ситуацію. Паризька мерія обіцяла, що виплатить по €10 тис. тим, хто пересяде на електромобілі в 2015 році, а роком пізніше влади заборонили їздити в центрі машин, які випустили до 1997 року, пише The Local.

Раніше стало відомо, що від машин і автобусів звільнять центр Лондона. Користуватися транспортом тут зможуть тільки літні люди і громадяни з обмеженими можливостями.



Категория: Недвижимость