Дилерський центр Mercedes і Audi в Москві побудують в стилі конструктивізму


Опубликованно 05.12.2018 00:26

Дилерський центр Mercedes і Audi в Москві побудують в стилі конструктивізму

На території колишнього заводу ЗІЛ в Москві планується будівництво дилерського центру, який стане найбільшим для брендів Mercedes і Audi. Про це йдеться в прес-релізі Моськомархитектури.

Фасади будівлі будуть мати риси пізнього конструктивізму 1930-х років. Перший поверх задумано повністю склити стрічковим вітражем, а із загального обсягу винести шестиповерховий пілон, розповів головний архітектор Москви Сергій Кузнєцов.

Будівля буде виходити на вулицю Автозаводську. Для обох брендів, які стане обслуговувати дилерський центр, архітектори передбачили окремі входи, внутрішній зв'язок між двома частинами будови не передбачається. У кожній частині розмістяться шоурум, зони продажів та адміністративні приміщення, зазначено в релізі.

Фото: прес-служба Моськомархитектури

Загальна площа будівлі складе майже 20 тис. кв. м. В ньому буде п'ять поверхів, кожен з яких відведуть під свій тип продаваного автомобіля. Крім того, на п'ятому поверсі розміститься паркінг.

У Москві побудують спорткомплекс у формі паперового літака

Поверхи будуть добре проглядатися з вулиці. На підземному поверсі розміститься сервісний центр з сучасним обладнанням. Будівництво об'єкта завершиться до кінця цього року, повідомляє Москомархитектура.

Фото: прес-служба Моськомархитектури



Категория: Недвижимость