В Хамовниках побудують житловий будинок призматичної форми


Опубликованно 12.12.2018 00:04

В Хамовниках побудують житловий будинок призматичної форми

Житловий комплекс призматичної форми побудують в Олсуфьевском провулку в районі Хамовники. Девелопером виступає компанія Capital Group, а дизайн комплексу розробило бюро «Цимайло, Ляшенко і партнери», повідомляє забудовник в прес-релізі.

Житловий комплекс під назвою White Khamovniki буде включати в себе дві будівлі, в яких розташуються 76 квартир, і підземний паркінг на 120 машино-місць загальною площею 17,1 тис. кв. м. Клубний будинок розміститься на території 0,47 га, випливає з повідомлення девелопера.

В основі концепції комплексу лежить ідея архітектури як сучасного мистецтва. Об'єкт являє собою суворий призматичний об'єм з ритмічним малюнком, утвореним декоративними колонами і карнизами. Фасад має складний патерн, створений з комбінації декоративних стінових елементів: форму будівель створюють збільшуються в ширину віконні прорізи на розширюється вгору фасаді, йдеться в прес-релізі.

Навколо комплексу з'являться доріжки з натурального каменю та дитячий майданчик. Тут також зведуть камерний сквер з всесезонними рослинами. Ввести клубний будинок в експлуатацію планується в 2021 році, пояснюється в матеріалах забудовника.

У вересні Capital Group розпочала будівництво Bauman House в Басманному районі столиці. Повідомлялося, що будівлі зведуть за принципами Баухауса.



Категория: Недвижимость