Ріелтори назвали райони Москви з найдешевшою орендою квартир


Опубликованно 14.01.2019 00:14

Ріелтори назвали райони Москви з найдешевшою орендою квартир

Найдешевше можна орендувати квартиру в районі Солнцево на заході Москви. Тут середня ціна найму становить 23,6 тис. руб. в місяць. Про це в прес-релізі повідомляють аналітики ріелторської компанії «Інком-Нерухомість».

На другому місці Ярославський район в Північному адміністративному окрузі столиці, де оренда квартири в середньому обійдеться в 24 тис. руб. Далі йдуть ще два райони на півночі міста — Молжаниновский і Бескудниковский з середньою вартістю найму 25,5 тис. руб. і 26,2 тис. руб. відповідно, уточнюється в прес-релізі.

Замикає п'ятірку лідерів Західне Браїлів в Південному адміністративному окрузі столиці. Тут орендувати квартиру можна в середньому за 28 тис. руб. в місяць, пояснюють ріелтори.

Близько 60% бюджетного житла знімають люди, які приїжджають до Москви на цільові заробітки. Ще 30% припадає на тих, хто планує робити кар'єру і осісти в столиці, по 5% припадає на студентів і москвичів, які здають свої квартири для поправки бюджету і орендують більш економічні об'єкти, випливає з прес-релізу.

5 шахрайських схем, про які потрібно знати, якщо ви орендуєте квартиру

Районом з найдорожчою орендою квартир є Хамовники, повідомили раніше аналітики порталу «Мир квартир» Середня ставка найму звичайної квартири (без урахування елітного житла тут становить — 117,7 тис. руб. в місяць.



Категория: Недвижимость