Великий житловий комплекс побудують на півдні від Москви


Опубликованно 16.01.2019 00:08

Великий житловий комплекс побудують на півдні від Москви

Фінансово-будівельна корпорація (ФСК) «Лідер» збудує великий житловий комплекс комфорт-класу «Південна Битца» в 3 км від МКАД по Варшавському шосе. Загальний обсяг інвестицій у реалізацію проекту становитиме понад 51 млрд руб. Про це повідомляється в прес-релізі АТ «ДБК-1», яка входить в структуру девелопера і є підрядником даного проекту.

У підмосковному селищі Битца планується звести дванадцять корпусів та об'єкти інфраструктури. Реалізація проекту відбуватиметься у кілька черг. Повністю завершити проект планується в 2028 році, відзначається в прес-релізі.

Зараз «ДСК-1» приступив до будівництва перших трьох корпусів на 1512 квартир площею 87 тис. кв. м, де пропонуються квартири в предчистовой обробці, а також з двома видами дизайну.

Також на території РК з'являться торговий центр, поліклініка, чотири дитсадки (на 325 місць кожна) і дві школи (на 1150 та 1550 місць). На перших поверхах будинків розмістяться магазини, кафе, сервіси побутових послуг, аптеки, салони краси та інша супутня інфраструктура. Також планується впорядкувати територію РК, створити мережу велодоріжок і зону відпочинку з штучною водоймою.

ФСК «Лідер» придбала ДСК-1, яка входить в десятку найбільших будівельних компаній Росії, в 2016 році. ДСК-1 спеціалізується на індустріальному будівництві і веде будівництво житла в Москві і Підмосков'ї.



Категория: Недвижимость