Навесні запустять два нових ділянки на «рожевої» і «червоної» лініях метро


Опубликованно 23.01.2019 00:20

Навесні запустять два нових ділянки на «рожевої» і «червоної» лініях метро

Навесні планується запустити два нові ділянки на «рожевої» і «червоної» лінії московського метрополітену. Рух по ділянці на Кожуховской (Некрасівській) гілці буде відкрито в кінці березня — початку квітня 2019 року. Про це повідомляє портал столичного будкомплексу.

На цій гілці з'являться відразу чотири станції — «Некрасівка», «Лухмановская», «Вулиця Дмитрівського» і «Косино». Друга ділянка цієї гілки (теж з чотирма станціями) планується запустити в кінці року, повідомив глава столичного будкомплексу Марат Хуснуллін.

До травня, за словами Хуснуллина, запланований запуск нової ділянки «червоної» лінії метро. На Сокольницької лінії на території Нової Москви відкриється теж чотири станції метро: «Філатов Луг», «Прокшино», «Вільхова» і «Столбова», передає «Інтерфакс».

Всього протягом 2019 року в столиці планується побудувати 14 нових станцій метро. Про те як вони будуть виглядати — дивіться у фотогалереї.

У 2018 році в Москві було відкрито рекордну кількість станцій за всю історію московського метрополітену — 17 станцій або 33 кілометри нових ліній.



Категория: Недвижимость