Реінкарнація: Готується до випуску легендарна розкладачка RAZR


Опубликованно 26.01.2019 00:10

Реінкарнація: Готується до випуску легендарна розкладачка RAZR

Про те, що компанія Lenovo, яка володіє Motorola, готує спадкоємця RAZR V3 з гнучким екраном, стало відомо минулого тижня. Тепер ми можемо дізнатися, як пристрій буде виглядати — Всесвітня організація інтелектуальної власності опублікувала документ, що описує дизайн складного смартфона.

Новинка відсилає до легендарного предка не тільки назвою, але й зовнішнім виглядом. Корпус отримає складаний механізм, як у класичних «розкладачок», а також додатковий екран на зовнішній стороні. Всередині ж замість застарілої комбінації клавіш і основного екрану буде великий гнучкий дисплей, складаний посередині.

Ще одна знайома риса - "підборіддя" в нижній частині корпусу, який виступає в розкладеному стані.

Анонс смартфона може відбутися на виставці MWC в кінці лютого, а його приблизна вартість буде в районі 1500 доларів. Motorola RAZR стане конкурентом доладного Samsung Galaxy X, який покажуть на окремій презентації 20 лютого. Вартість останнього може досягати 2000 доларів — в цьому випадку компанія Lenovo отримає перевагу не тільки з-за ностальгії фанатів, але і з причини більш «гуманної» цінової політики. Правда, Motorola RAZR може стати ексклюзивом американського оператора Verizon — в такому випадку купити його буде складніше.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що легендарну розкладачку Motorola RAZR хочуть відродити.

Хочете знати важливі та актуальні новини раніше за всіх? Підписуйтесь на сторінку Bigmir)net на Facebook: facebook.com/bigmir.net.



Категория: Новости