Названа вартість самої дешевої московської квартири в оренду


Опубликованно 14.02.2019 00:46

Названа вартість самої дешевої московської квартири в оренду

У січні 2019 року мінімальна вартість оренди квартири в Москві склала 22 тис. руб. Такий показник на 2 тис. руб. перевищує мінімальну ставку найму в грудні 2018 року. Про це в прес-релізі повідомляють аналітики ріелторської компанії «Інком-Нерухомість».

Найдешевшим орендним житлом виявилася однушка, розташована на десятому поверсі новобудови на вулиці Маршала Савицького в Південному Бутові, в п'яти хвилинах транспортом від станції метро «Бульвар Дмитра Донського». В квартирі площею 40 кв. м. зроблений ремонт від забудовника, є вся необхідна побутова техніка, засклена лоджія і гардеробна, уточнюють ріелтори.

Друге місце займає однокімнатна квартира площею 35 кв. м за 23 тис. руб. в місяць. Вона розташована на шостому поверсі дев'ятиповерхового будинку на Матвіївський вулиці, в десяти хвилинах транспортом від станції метро «Слов'янський бульвар». Тут є вся необхідна меблі, а лоджія засклена. На третьому місці — однушка площею 39 кв. м на першому поверсі 12-поверхового будинку на Липецької вулиці, в 15 хвилинах транспортом від станції метро «Царицино» за 24 тис. руб. в місяць. Тут зроблено косметичний ремонт та є вся необхідна побутова техніка, йдеться в прес-релізі.

На четвертому місці — однушка за 25 тис. руб. на Ярославському шосе, в десяти хвилинах транспортом від станції метро «ВДНХ». В квартирі площею 40 кв. м є все необхідне для комфортного проживання. Замикає п'ятірку лідерів однокімнатна квартира за 26 тис. руб. на 15-му поверсі 16-поверхового будинку в Батайском проїзді, в п'яти хвилинах транспортом від станції метро «Мар'їно». Загальна площа об'єкта складає 38 кв.м. В квартирі є кухонний гарнітур, меблі та необхідна побутова техніка, пояснюють аналітики.

Опитані «РБК-Нерухомістю» експерти в кінці 2018 року розповіли, що відбувається на столичному ринку оренди житла. Ставки найму в Москві почали зростати, а квартири в нових будинках стають все привабливішими для орендарів, заявили аналітики.



Категория: Недвижимость