Ощадбанк запустив нову іпотечну програму для вторинних квартир


Опубликованно 15.02.2019 00:30

Ощадбанк запустив нову іпотечну програму для вторинних квартир

Іпотеку за новою програмою Ощадбанку можна оформити без надання звіту про оцінку об'єкта, якщо квартира, що купується належить до вторинного ринку і розміщується в оголошеннях на сайті «ДомКлик». Про це йдеться в прес-релізі кредитної організації.

Є й інші умови надання кредиту за даною програмою. Наприклад, ціна об'єкта нерухомості в Москві і Санкт-Петербурзі не повинна бути вище 20 млн руб., для квартир в Новосибірську, Єкатеринбурзі, Нижньому Новгороді, Казані, Челябінську, Омську, Самарі, Ростові-на-Дону, Уфі, Красноярську, Пермі, Воронежі, Волгограді, Краснодарі — не вище 10 млн руб., для об'єктів в інших населених пунктах на території Росії — не вище 5 млн руб. Висота будівлі повинна бути не нижче трьох поверхів, а перехід прав власності за цим об'єктам оформлений не раніше 1998 року, зазначено в повідомленні.

Є вимоги і до самих оголошенням щодо продажу квартир на сайті «ДомКлик». В них необхідно розмістити зображення всіх приміщень, включаючи балкони і лоджії, якщо вони є. Фотографії повинні бути такими, щоб по них можна було визначити відсутність перепланування. В описі об'єкта потрібно вказувати кадастровий номер або адресу з номером квартири, площа кухні, житлову площу, говориться в релізі.

Відмова від звіту про оцінку дозволяє прискорити термін підготовки документів до іпотечної угоди в середньому на п'ять днів і заощадити клієнту до 5 тис. руб., відзначив директор дивізіону «ДомКлик» Ощадбанку Микола Васев.

ЗМІ повідомили про підвищення Ощадбанком ставок по іпотеці

Раніше повідомлялося, що підрозділ Ощадбанку у Воронежі видав іпотечний кредит позичальникові за рекордно короткі терміни. Від подачі заявки у відділення до отримання кредиту минуло 20 годин, а схвалення від банку клієнт отримав за 10 хвилин.



Категория: Недвижимость