Експерти назвали регіони з найдорожчою орендою будинків на Новий рік


Опубликованно 03.02.2018 02:18

Експерти назвали регіони з найдорожчою орендою будинків на Новий рік

Найдорожчі котеджі в оренду на Новий рік пропонуються в Москві, де максимальна ставка за три доби з 31 грудня по 3 січня становить понад 1 млн руб. Про це повідомляють аналітики онлайн-сервісу оголошень ЦІАН в прес-релізі, що надійшов у редакцію.

За 1,2 млн руб. можна орендувати банно-оздоровчий клуб у Новій Москві з готельними номерами. У вартість включені спа-процедури і вечерю в ресторані, уточнюють аналітики. Друге місце за вартістю новорічної оренди займає Підмосков'ї, де за 600 тис. руб. на три дні можна орендувати особняк на Новоризькому шосе площею 1,5 тис. кв. м. В будинку є камінний зал з білим роялем, хамам, російська баня, сауна, професійно обладнаний кінотеатр, караоке, а на території — альтанка з мангалом, йдеться в прес-релізі.

Замикає трійку лідерів за вартістю оренди на Новий рік комплекс з чотирьох котеджів в Ленінградській області, який можна зняти за 461 тис. руб. на три дні. На території комплексу розташовані лазня з сауною, купіль, басейн, мангал, випливає з прес-релізу.

На четвертому місці за вартістю оренди котеджів на свята перебуває Крим, де за 250 тис. руб. можна зняти особняк площею 1 тис. кв. м. Будинок розташований в лісі біля підніжжя скелястого хребта Таракташ. В особняку є відкритий басейн і все необхідне для зустрічі Нового року, випливає з матеріалів ЦІАН.

П'яте місце — у Самарській області, де найдорожчий котедж в оренду на новорічні свята обійдеться в 175 тис. руб. Особняк площею 700 кв. м включає в себе басейн, сауна, більярдний зал із зоною відпочинку і мангал. Крім того, поруч з будинком розташований гірськолижний схил.

У січні аналітики компанії «Інком-Нерухомість» повідомили, що на початку 2017 року в новорічні свята більшість квартир в Москві і котеджів в Підмосков'ї орендували жителі російських регіонів та іноземці. Жителі Московського регіону здійснили лише 10% угод з новорічної оренду.



Категория: Недвижимость