Під естакадою ТТК в районі «Москва-Сіті» побудують багаторівневий паркінг


Опубликованно 12.03.2018 02:55

Під естакадою ТТК в районі «Москва-Сіті» побудують багаторівневий паркінг

Багаторівневий паркінг побудують під естакадою Третього транспортного кільця (ТТК) у районі ділового центру «Москва-Сіті». Про це розповів голова Мосдержбуднадзора Олег Антосенко, повідомляється на сайті відомства.

Забудовник City Center Investment вже приступив до робіт. Площа паркінгу складе 24,5 тис. кв. м, там буде три надземних і три підземних поверхи. У загальній складності автостоянка розрахована на 526 машино-місць, йдеться у публікації.

Об'єкт зведуть за рахунок коштів інвесторів. Завершити будівництво планується в квітні 2019 року, говориться в матеріалах Мосдержбуднадзора.

City Center Investment — дочірнє підприємство турецької компанії Enka. Компанія управляє бізнес-центром «Вежа на Набережній» в «Москва-Сіті».

У травні минулого року повідомлялося, що в «Москва-Сіті» побудують критий пішохідний міст. Планується, що міст перекинутий через Тестовскую вулицю: з одного боку він буде примикати до будівлі комплексу обслуговування ТПУ станції МЦЯ «Діловий центр», що знаходиться під естакадою Третього кільця, з іншого — з діловим центром на рівні другого поверху.



Категория: Недвижимость