Новорязанское шосе стало лідером за обсягом пропозиції нових котеджів


Опубликованно 14.06.2018 12:15

Новорязанское шосе стало лідером за обсягом пропозиції нових котеджів

За підсумками 2017 року найбільша частка пропозиції первинного заміського житла в Московському регіоні припала на Новорязанское шосе. Про це повідомляється в прес-релізі компанії «Інком-Нерухомість».

На Новорязанському шосе експонується 15% заміській «первинки» Підмосков'я, зазначено в релізі. Більшу частину пропозиції на цьому напрямку становлять ділянки без підряду із середньою ціною 1,3 млн руб., уточнили аналітики. Також 9% продаваних об'єктів розташовано на Новоризькому шосе, і по 8% на Дмитрівському, Сімферопольському і Ярославському напрямках.

За підсумками минулого року найбільшим попитом користувалося Новоризьке напрямок: в структурі продажів на нього припало 11%, незважаючи на досить високий середній цінник в 14,8 млн руб., повідомили експерти. По 10% від укладених угод припало на Дмитрівське і Ярославське шосе, по 9% — на Новорязанское і Сімферопольське напрямку.

Серед аутсайдерів опинилися Рублево-Успенське, Горьковське і Егорьевское шосе: їхня частка в структурі продажів не перевищила 2%. На цих напрямках погані продажу показує третину селищ, уточнено в прес-релізі. На східних шосе ситуація ще складніше — експерти «Інком-Нерухомості» оцінюють частку неліквіду в цьому напрямку в 60-65%.

За підсумками 2017 року середня площа і ціна первинного пропозиції заміської нерухомості Підмосков'я скоротилися на 6,6% і 24% відповідно.



Категория: Недвижимость