Столична влада допоможуть москвичам з переїздом за програмою реновації


Опубликованно 25.07.2018 02:35

Столична влада допоможуть москвичам з переїздом за програмою реновації

Допомога при переїзді в нову квартиру тепер може отримати будь-який житель, будинок якого включений в програму реновації. Про це повідомляє департамент містобудівної політики Москви в прес-релізі, що надійшов у редакцію.

Згідно з постановою уряду Москви від 19 червня № 577-ПП, в цьому році сприяння в організації переселення жителів при реалізації програми реновації ведеться за заявами, які необхідно подавати в управу свого району, а на території Нової Москви — в префектуру, уточнюється в повідомленні.

На даний момент учасники програми реновації переселяються в дев'ять раніше побудованих будинків, нагадується в прес-релізі.

В остаточний список програми реновації житлового фонду увійшов 5171 будинок, де живуть понад 1 млн москвичів. Програма знесення усіх п'ятиповерхівок триватиме 15 років і обійдеться бюджету столиці в 3-3,5 трлн руб. В цьому році в Москві планується побудувати 2 млн кв. м житла для переселення в рамках програми реновації.

Мер столиці Сергій Собянін пообіцяв президенту переселити в нові будинки 10 тис. москвичів в цьому році. Розпочато проектування та будівництво будинків на 250 стартових майданчиках реновації, розповів градоначальник на початку червня.



Категория: Недвижимость