Росія планує відкрити в Сирії виробництво будматеріалів


Опубликованно 22.09.2018 00:38

Росія планує відкрити в Сирії виробництво будматеріалів

Росія планує організувати виробництво будматеріалів в Сирії. Про це заявив міністр промисловості і торгівлі Денис Мантуров, повідомляє «РІА Нерухомість».

Вироблені будматеріали будуть використовуватися на місцевому ринку, пояснив міністр. Він нагадав, що Росія давно співпрацює з Сирією — постачає туди дорожньо-будівельну техніку. Зараз країні для відновлення потрібні будівельні матеріали. Виробництво будівельної продукції вирішено організувати на місці, щоб, як зазначив Він, «не возити повітря».

Рік тому російські власті заявляли, що в Сирію буде спрямовано понад 4 тис. тонн будматеріалів для відновлення населених пунктів, звільнених від терористів. Анонсувалося, що Сирія отримає від Росії 40 одиниць будівельної техніки (бульдозери, будівельні крани та екскаватори), а також 2 тис. тонн металевих труб для ремонту водопроводу і високовольтні і оптико-волоконні кабелі.

Начальник Національного центру управління обороною РФ генерал-полковник Михайло Мізинців в серпні цього року розповів, які відновлювальні роботи вже виконані на території країни. Зокрема, відновлено 93 медичних і 226 освітніх установ, відремонтовано 335 км автомобільних доріг та прокладено понад 260 км ліній електропередачі. В країні заробили 88 електропідстанцій, 74 об'єкта водопостачання, дві нафтові свердловини і два паливно-енергетичних комплексу.



Категория: Недвижимость