У Росії вибрали найкращі планування квартир для новобудов


Опубликованно 24.09.2018 00:40

У Росії вибрали найкращі планування квартир для новобудов

У Росії показали проекти планувань квартир, які можуть використовуватися при будівництві нових будинків. Журі міжнародного архітектурного конкурсу на розробку альтернативних рішень планувань стандартного житла визначило 20 найкращих проектів, які пройшли у другий тур, повідомляє прес-служба БУДИНОК. РФ (колишнє АІЖК).

Мета конкурсу — запропонувати альтернативні планування для кожного типу стандартного житла: багатоквартирного будинки, вежі, секційного будинку або галереї. В основу технічного завдання лягли положення Стандартів комплексного розвитку територій, які КБ «Стрілка» розробляє спільно з ДІМ.РФ.

В кінці серпня на сайті «конкурс-будинок.рф» завершилося народне голосування в міжнародному архітектурному конкурсі на розробку альтернативних рішень планувань стандартного житла. За його результатами десять проектів, які набрали найбільшу кількість голосів, також пройшли у другий тур. У листопаді всі учасники презентують фінальні концепції, доопрацьовані з урахуванням рекомендацій експертів. Підсумки конкурсу обіцяють підвести в кінці року. Проекти всіх фіналістів — у фотогалереї «РБК-Нерухомості».



Категория: Недвижимость