Російське відділення Coca-Сola переїде в новий офіс на південно-заході Москви


Опубликованно 08.02.2019 00:24

Російське відділення Coca-Сola переїде в новий офіс на південно-заході Москви

Підрозділ компанії Coca-Cola HBC в Росії переїде в новий офіс на південно-заході столиці. Компанія уклала довгостроковий договір оренди площ в офісному парку Comcity. Про це йдеться в прес-релізі компанії PPF Real Estate Russia — девелопера і керуючої компанії офісного комплексу. Консультантом угоди виступила компанія Colliers International.

Головний офіс Coca-Cola займе в цілому 5,4 тис. кв. м на двох поверхах комплексу, він об'єднає більше 600 співробітників, які зараз базуються на двох різних майданчиках. У зв'язку з об'єднанням двох офісів компанія шукала приміщення великої площі з ефектними плануваннями і сучасними інженерними комунікаціями, говориться в релізі.

Офісний парк Comcity розташований в 350 м від станції метро «Румянцево» і в безпосередній близькості від заводу Coca-Cola HBC Росія в Ново-Передєлкіно. Фаза «Альфа», де компанія Coca-Cola HBC орендувала приміщення, складається з офісів класу А, торгової галереї, фітнес-центру, зони відпочинку та паркінгу на 2,5 тис. машино-місць, говориться в повідомленні.

Бізнес-парк Comcity (Фото: прес-служба PPF Real Estate Russia)

Сусідами Coca-Cola з бізнес-парку будуть великі російські та міжнародні компанії: «Ростелеком», ГК «Систематика», Tele2, 3M, Oracle, Orion Group, Spectrum Brands та інші. На сьогоднішній день Comcity заповнений на 96%, в ній працює більше 10 тис. чоловік.



Категория: Недвижимость